Visma Exso Region

Din lokale servicepartner gjennom mange år

Vi skreddersyr nøkkelferdige løsninger i henhold til dine forretningsbehov

Kontakt

Du finner våre servicekontorer spredt over hele landet

Visma Exso har landsdekkende apparat med serviceteknikere for utførelse av oppdrag OnSite hos kunder, tilknyttet egne servicekontorer som understøtter installasjonsarbeider og serviceoppdrag.  

Servicekontorene er organisert i 6 regioner:

  • Region Sør med regionskontor i Porsgrunn
  • Region Øst med regionskontor i Oslo
  • Region Vest med regionskontorer i Bergen og Stavanger
  • Region Midt med regionskontorer i Trondheim og Ålesund
  • Region Innland med regionskontor på Hamar
  • Region Nord med regionskontor i Bodø

Alle regioner har egen regional direktør, lager & verksted, lokal dispatch og service koordinator.

På hovedkontoret på Barkåker i Tønsberg er det service desk, sentral service koordinering, sentrallager og verksted og teknisk back-office (T-BOS). 

Mangeårig erfaring som servicepartner på forretningskritiske IT-løsninger, samt tett samspill med det lokale markedet, har gjort regionene godt rystet til å kunne anbefale skreddersydde løsninger for små og mellomstore bedrifter. Denne kompetansen gjør oss til din lokale partner innen design & bestilling av løsninger innen:
  • Butikkdata
  • Kontor, møterom og nettverksutstyr
  • Digital signage og AV
  • Print og skann

Butikkinfrastruktur

Vi skreddersyr kassaløsninger for ulike bransjer: frisør, bar, arena, kiosk, bakeri, restaurant, dagligvare, klesbutikk. Våre partnere tilbyr alt fra enkle og rimelige kassaapparater til avanserte butikkdataløsninger med back-office for nettbrett og PC, alt tilrettelagt kassasystemlova.

I tillegg samarbeider vi med en rekke leverandører innen betalingsløsninger, ferskvarevekter, håndterminaler, tellevekter (kontanter), scannere, kassaprintere, kassavekter, elektroniske hylleforkanter og rekvisita.

Publisering/ Digital Signage og AV utstyr

Vi samarbeider med ledende produsenter av  publiseringsløsninger for inforskjermer.
Fellesnevner for digital signage er fleksibilitet, tilgjengelighet og skalerbarhet. Digital markedsføring har aldri vært enklere og mer intuitiv!

I tillegg har vi gjennom mangeårige installasjonsoppdrag tilegnet oss erfaring med mediaspillere, AV og møteromsutstyr og kan tilby riktig konfigurasjon til din bedrift. 

Kontor, print og skann

Kontakt din region for hjelp med bestilling og montering av IT-utstyr til kontor. Dette kan inkludere PC, servere, skrivere samt kontorrekvisita.  

Nettverksutstyr

Visma Exso leverer kommunikasjon og nettverk (LAN, WLAN, WIFI) gjennom våre partnere.