Bransjer der våre tjenester brukes i dag

Vi skreddersyr tjenesteavtaler og nøkkelferdige løsninger helt i henhold til dine forretningsbehov.

Kontakt

Varehandel

Exso er stolte av å ha satt standarden for IT-tjenester innen Retail. Vi har mange års erfaring med installasjon og ServiceAvtaler på komplette butikkdata og betalingsløsninger. Våre kunder er ledende selskaper innen dagligvare, fashion, apotek og annen faghandel.

Vi har kjernekompetanse innen kasseløsninger, kontanthåndtering, bankterminaler, mobilbetaling, vareautomater, håndterminal, bakromsløsninger, elektroniske hylleforkanter, digital signage, vekter, skannere, printere og nettverk. Vi har lang erfaring med å levere tjenester til en krevende bransje med høye krav til SLA og kvalitet. 

Offentlig transport

Exso er en etablert leverandør innen installasjon, service og reparasjon av teknisk utstyr for buss, trikk og ferge. Flere av våre kunder er ledende selskaper innen offentlig transport.

Vi har erfaring med billettsystemer, validatorer, infoskjermer, sanntidssystem, passasjertelling, overvåking, WiFi, computere og kommunikasjonsutstyr. Dette stiller store krav til kvalitet, smidighet og nytenkning for oss som leverandør, for å kunne tilby smarte og effektive prosjektleveranser for kundene våre.

Hospitality, hotell og servering

Vi installerer, gir opplæring og drifter en rekke ulike systemer for serveringsbransjen. Spesielt innen kantine og arena har vi et stort antall kunder hvor vi har ansvaret for hele løsningen, som kasser, bankterminaler, vekter og kontantløs betaling med for eksempel adgangskort.

Helse

Våre kunder innen helsesektoren strekker seg fra fastlegekontorer via apotek og til offentlig sektor. Vi leverer installasjon og service på kasseløsninger, betalingsløsninger, bakromsløsninger, skrivere, trygghetssensorer og lesebrett til helsepersonell.

Bank & Finans

Vi leverer forretningskritiske IT-tjenester til Bank & Finans gjennom service på minibanker (ATM) og OnSite avtaler på kontorutstyr. Vi har OnSite-avtaler hos flere store aktører innen Bank & Finans hvor vi ved behov bytter (SWAP) eller reparerer utstyr på stedet. Vi påtar oss også ansvaret for logistikk, og har til enhver tid tilgjengelig driftskritiske deler, datamaskiner, skrivere og lignende for umiddelbart bytte.

Bransjeuavhengige tjenester

Vi leverer tjenester innen befaring, klargjøring og utrulling av teknisk utstyr i Norge og Norden. Vi tar ansvar hele veien fra planlegging til gjennomføring og rapportering. Oppdragene kan være alt fra installasjon av skjerm på en lokal kafé til omfattende utrullinger i hele Norden. 


Uavhengig av bransje kan vi blant annet tilby:

  • Klargjøring, utrulling og installasjon av PC, servere, mobile enheter, printere og skjermer (digital signage)
  • Installasjon av nettverksutstyr (kabling, svitsj, ruter, aksesspunkter)
  • Befaring av lokasjon (site-survey)
  • Radioplanlegging WiFi

Butikk og betalingsløsninger

Vi har mange års erfaring med løsninger innen butikkdata og betaling for kafé, restaurant, kantine samt enkeltbutikker innen dagligvare og faghandel.

Vi kan tilby design og anbefaling av komplette løsninger fra ledende leverandører. Våre partnere tilbyr alt fra enkle kassaapparater til brukervennlige butikkdataløsninger for nettbrett og PC. Alt tilrettelagt lov om krav til kassasystem, «Kassasystemlova».

Vi tilbyr også løsninger innen:

  • Datakommunikasjon - internett og bedriftsnett
  • WiFi - trådløst nettverk for ansatte og gjester
  • Digital signage - publisering av innhold til infoskjerm